GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έκανε ο Τσολάκογλου...

Φωτης Παλλας   Ο στρατηγος Τσολακογλου υπεγραψε την συνθηκολογηση της Στρατιας της Ηπειρου,ουσιαστικα ολου του ελληνικου στρατου,ερημην κ...

Φωτης Παλλας 
Ο στρατηγος Τσολακογλου υπεγραψε την συνθηκολογηση της Στρατιας της Ηπειρου,ουσιαστικα ολου του ελληνικου στρατου,ερημην και εν αγνοια του Βασιλια και του Πρωθυπουργου Εμμ.Τσουδερου.Και οι δυο,οπως και ο νομιμος Αρχιεπισκοπος Χρυσανθος ,τον χαρακτηρισαν προδοτη.Κατα τον πατερα μου,αανθυπολοχαγο (ΠΒ)-ταξη 39- ορθα επραξε,διοτι διεσωσε τον ελληνικο Στρατο απο την βεβαιη σφαγη.
Αλλου βρισκεται η προδοσια του.Στο οτι αποδεχτηκε τον σχηματισμο κυβερνησης υπο τον ναζιστικο ζυγο.Και ουδεν προσφερε και την υστρεροφημια του ιδιου και των στρατηγων Κατσιμητρου, Πιτσικα, Μπαμου αμαυρωσε.

1 σχόλιο

  1. Με υποθέσεις δεν μιλούν! "Από βέβαια σφαγή του Ελληνικού Στρατού"! Είναι μια Υπόθεση για Δικαιολογίες από τους Δοσίλογους Σφαγείς Του Ελληνικού Λαού!
    Όλα τα Άλλα Είναι σύν τοις άλλοις και Αντιεπιστημονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση