GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη βόλτα της Ανθής Βούλγαρη μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της βόλτα μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για να αφαιρεθεί καλοήθης όγκος από το κεφάλι της, έκανε η Α...


Την πρώτη της βόλτα μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για να αφαιρεθεί καλοήθης όγκος από το κεφάλι της, έκανε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και έγραψε: «Τσα!!! Βγήκαμε Πρώτη βολτίτσα μετά το χειρουργείο.. Ήθελα να σας δείξω πως σιγά σιγά επανέρχομαι! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την αγάπη σας.. δεν είναι εύκολη περίοδος εγώ όμως νιώθω πιο ευλογημένη από ποτέ..».

Η ίδια, είχε αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, ότι στις αρχές Αυγούστου είχε μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι ο οποίος έπρεπε να αφαιρεθεί, όπως και έγινε με επιτυχία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση