GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Πούτιν για τον Τραμπ που προκάλεσε αίσθηση

Σε δήλωση στήριξης του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μιλώντας στη Διεθνή Λέσχη «Βαλντάι» στο Σό...


Σε δήλωση στήριξης του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μιλώντας στη Διεθνή Λέσχη «Βαλντάι» στο Σότσι υπογράμμισε πως ο Αμερικανός ομόλογός του έχει λάβει δημοκρατική εντολή από τους πολίτες της χώρας του, γι’ αυτό και θα πρέπει να τον σέβονται όλοι, ακόμη και αν διαφωνούν με τις θέσεις του.
«Τα κατάφερε και κέρδισε έντιμα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, αναφερόμενος στην εκλογή του κ. Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ο Πούτιν, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Υποστήριξε ότι «Ρωσία και ΗΠΑ έχουν καλές προοπτικές στις διμερείς τους σχέσεις», ωστόσο διευκρίνισε ότι χρειάζεται να δείξουν εκατέρωθεν περισσότερο σεβασμό για να το επιτύχουν.
Σε άλλο σημείο, ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι το μεγαλύτερο σφάλμα της Μόσχας τα τελευταία 15 χρόνια ήταν ότι έδειξε υπερβολική εμπιστοσύνη στην Δύση.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση