GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ...

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο του Euronews που καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές μετά τον τραυματισμό της δικηγόρου - εγκλημα...

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο του Euronews που καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές μετά τον τραυματισμό της δικηγόρου - εγκληματολόγου Αναστασίας Τσουκαλά.
Η δικηγόρος ακούγεται να σφαδάζει, με τη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο αριστερό της γόνατο. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό!
Aρχικά, προσπάθησαν να σβήσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια. Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση για να σωθεί το πόδι της.
Η κ. Τσουκαλά είχε διοριστεί το 2016 στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ως αντιπρόεδρος και σύμβουλος για την εκπόνηση στρατηγικών μελετών που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό Ν. Τόσκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση