GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως! Αυτά τα ψηλοτάκουνα τρώγονται - ΒΙΝΤΕΟ

Η σοκολάτα και τα παπούτσια είναι δύο από τα αγαπημένα πράγματα μιας γυναίκας. Ο συνδυασμός των δύο είναι ο απόλυτος. Η νέα μόδα με τα φα...

Η σοκολάτα και τα παπούτσια είναι δύο από τα αγαπημένα πράγματα μιας γυναίκας. Ο συνδυασμός των δύο είναι ο απόλυτος. Η νέα μόδα με τα φαγώσιμα ψηλοτάκουνα παπούτσια έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των χρηστών του διαδικτύου.
Το πρόσφατο βίντεο που δείχνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε μωβ απόχρωση και χρυσόσκονη κάνει θραύση. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το Insider και τα παπούτσια δημιουργούνται από την Cacao & Cardamom Chocolatier στο Χιούστον του Τέξας. Πως τα φτιάχνουν; Χρησιμοποιούν ειδικά καλούπια για να δημιουργήσουν τα τακούνια. Μόλις τα καλούπια έχουν δέσει, το παπούτσι σοκολάτας καλύπτεται με το βρώσιμο glitter.
Τα εντυπωσιακά ρεαλιστικά παπούτσια, τα οποία το κατάστημα ισχυρίζεται ότι κάποιοι πελάτες δεν "θέλουν να τα φάνε επειδή φαίνονται τόσο αληθινά" έχουν γίνει ανάρπαστα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση