GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με ισχυρά κέρδη

Με ισχυρά κέρδη έκλεισε η Wall Street μετά την αποκλιμάκωση των απειλών του Ντόναλντ Τραμπ για στρατιωτική επίθεση στη Συρία και ε...

Με ισχυρά κέρδη έκλεισε η Wall Street μετά την αποκλιμάκωση των απειλών του Ντόναλντ Τραμπ για στρατιωτική επίθεση στη Συρία και ενώ αναμένεται σημαντική αύξηση των εταιρικών κερδών για το πρώτο τρίμηνο του 2018. O Dow Jones αυξήθηκε 1,2%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,8% και 1%, αντίστοιχα.

Ο Τραμπ ανέφερε σε tweet του ότι μία ενδεχόμενη επίθεση στη Συρία μπορεί να συμβεί «πολύ σύντομα ή καθόλου τόσο σύντομα», μειώνοντας τους φόβους σύγκρουσης με τη Ρωσία.

Ο χρηματοπιστωτικός κλάδος σημείωνε άνοδο 2% πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης και ο τεχνολογικός 1,4%.

Τα ισχυρά κέρδη που ανακοίνωσαν η BlackRock και η Delta Air Lines ενίσχυσαν την αισιοδοξία των επενδυτών. Τα κέρδη της Delta ξεπέρασαν τις προσδοκίες, οδηγώντας τη μετοχή της σε άνοδο 2,9% και δίνοντας ώθηση στις μετοχές άλλων αεροπορικών εταιρειών. Η μετοχή της BlackRock αυξανόταν 1,8% μετά τα ισχυρότερα του αναμενόμενου κέρδη που ανακοίνωσε.

Η περίοδος των ανακοινώσεων εταιρικών κερδών αρχίζει ουσιαστικά αύριο, όταν θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματά τους μεγάλες τράπεζες, όπως η Citigroup, η JPMorgan Chase και η Wells Fargo. Οι αναλυτές περιμένουν ότι τα τριμηνιαία κέρδη των εταιρειών του S&P 500 θα αυξηθούν κατά 18,4% σε ετήσια βάση, ποσοστό που αποτελεί τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων επτά ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση