GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Αν είναι το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας

"Αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία καλύτερα να κόψουμε τον λαι...

"Αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας" δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ενώ τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου. 

Ο κ. Λεβέντης επικαλέστηκε ενημέρωση ότι τελικά θα υπερψηφίσει και η ΝΔ και αναρωτήθηκε «ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;». Στην ερώτηση πως προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε «ε, δεν ξέρετε τώρα. Εγώ μίλησα 4-5 φορές με τον αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Όταν μου λέει ότι αν δώσουμε το όνομα θα βάλει η Τουρκία τη μύτη της».Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου.

«Στους Αμερικάνους κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμαστε κόμμα πατριωτικό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι σε συζήτηση που είχαν τον ρώτησε «τι ζητάτε; Εμείς είμαστε τσογλάνια;».

Μιλώντας για τα εξοπλιστικά είπε ότι «εγώ ζήτησα στις προμήθειες πάνω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση