GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι κλώσησαν το «αυγό του φιδιού»...

Nikos Roussis   Ποιοι κλώσησαν το «αυγό του φιδιού» *Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος της Βουλής το Μάρτιο του 2015, έθεσε θέμα εγκυρό...

Nikos Roussis 
Ποιοι κλώσησαν το «αυγό του φιδιού»
*Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος της Βουλής το Μάρτιο του 2015, έθεσε θέμα εγκυρότητας κάποιων διατάξεων «μνημονιακών» νομοσχεδίων τα οποία είχε ψηφίσει η Βουλή πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου μετά από ονομαστική ψηφοφορία και είχαν συγκεντρώσει λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στους οποίους δεν είχε δοθεί ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία.
Τους έμπασε μέσα να ψηφίσουν και «καθάρισε»!
*Νίκος Βούτσης, επόμενος πρόεδρος της Βουλής, το 2016 που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να συγκεντρώσει 200 ψήφους για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, έδωσε κοινοβουλευτικό «πάσο» στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι», προσθέτοντας ότι η Βουλή λειτουργεί με 300 και ποτέ δεν αφαιρέθηκε καμία ψήφος από καμία μεριά.
Κι’ αυτός τους έμπασε μέσα και νομιμοποίησε την ψήφο τους και «καθάρισε»!
*Πάνος Καμένος, διοργάνωσε επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο, τον Δεκέμβριο του 2016, όπου δεν προσήλθαν εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, οι βουλευτές του Σύριζα μ’ εκείνους της Χρυσής Αυγής.
*Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, υπουργός Δικαιοσύνης τότε, που επικρότησε το γεγονός και είπε: «Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», είχε πει ο κ. Παρασκευόπουλος για να καταλήξει: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».
Στο μεταξύ και σύμφωνα με επανειλημμένες ανταποκρίσεις από το Στρασβούργο, ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου Ευρώπης είχε, διαμηνύσει, με επίσημες επιστολές και προς τους προηγούμενους που δεν ήτανε καλύτεροι αλλά και σε δαύτους, τους τρόπους και τις διαδικασίες για το πώς μπορεί να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος κανείς δεν έκανε τίποτα και «καθάρισαν».
Σήμερα, μετά το κουτούπωμα του Μπουτάρη, ομιλούν όλοι για επίθεση από ακροδεξιούς τραμπούκους αλλά δεν κατονομάζουν τους χρυσαυγίτες.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ακροδεξιοί τραμπούκοι?
Μπας κι’ είναι κάποιοι απ’ αυτούς (κι’ ήτανε μπόλικοι) που ψήφισαν στις εκλογές Σύριζα και εξεγέρθηκαν τώρα που κατάλαβαν την αντιπατριωτική στάση της κυβέρνησης και ένοιωσαν απογοητευμένοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση