GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ανάμεικτα αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street

Ο S&P 500 και ο Dow Jones έκλεισαν έκλεισαν με κέρδη, καθώς το άλμα των τιμών πετρελαίου ενίσχυσε τις ενεργειακές μετοχές, ενώ...

Ο S&P 500 και ο Dow Jones έκλεισαν έκλεισαν με κέρδη, καθώς το άλμα των τιμών πετρελαίου ενίσχυσε τις ενεργειακές μετοχές, ενώ η πτώση των τεχνολογικών μετοχών συμπαρέσυρε τον Nasdaq έκλεισε με απώλειες 0,3%. Ο Dow και ο S&P 500 σημείωσαν κέρδη 0,5% και 0,2%, αντίστοιχα.

Η τιμή του αμερικανικού αργού σημείωνε άνοδο 4,68% στα 68,61 δολάρια το βαρέλι και του μπρεντ κατά 3,18% στα 75,37 δολάρια μετά τη συμφωνία του ΟΠΕΚ για περιορισμένες αυξήσεις της παραγωγής αργού.

Η μετοχή της Exxon Mobil σημείωνε κέρδη 2,2% πριν από το τέλος της συνεδρίασης και της Chevron κατά 2,3%, ενισχύοντας τον S&P. Ο ενεργειακός δείκτης του S&P ενισχυόταν 2,4%.

Οι ανησυχίες για το εμπόριο συνεχίσθηκαν, ωστόσο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να επιβάλει δασμούς 20% σε όλες τις εισαγωγές αυτοκινήτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση