GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία εντολή "καίει" σιδηροδρομική υπάλληλο - Κατεβείτε από το τραίνο, μας σπάσατε τα α@#^$%α

Σάλο προκάλεσε η ενέργεια μίας υπαλλήλου των ιταλικών σιδηροδρόμων να απευθυνθεί σε Ρομά που επέβαιναν στο τραίνο ζητώντας τους με ασέβε...

Σάλο προκάλεσε η ενέργεια μίας υπαλλήλου των ιταλικών σιδηροδρόμων να απευθυνθεί σε Ρομά που επέβαιναν στο τραίνο ζητώντας τους με ασέβεια να κατέβουν.
Ο συρμός εκτελούσε το δρομολόγιο από Μιλάνο προς Κρεμόνα όταν ξαφνικά άκουσαν από τα μεγάφωνα μια γυναικεία φωνή να λέει:
«Οι επιβάτες παρακαλούνται να μην δίνουν χρήματα σε όσους παρενοχλούν. Κατεβείτε διότι μας τα σπάσατε. Και ούτε στους τσιγγάνους. Να κατεβούν στην επόμενη στάση γιατία μας έχουν σπάσει τα α@@@@@α».
Ένας επιβάτης διαμαρτυρήθηκε και η εταιρεία σιδηροδρόμων Trenord χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό» το συμβάν, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα», ενώ δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η υπάλληλος κινδυνεύει να απολυθεί.
Ωστόσο, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και μέλος της Λέγκας, Ματτέο Σαλβίνι, υπερασπίστηκε την εκφωνήτρια, γράφοντας στο Twitter:
«Αντί να ανησυχούν για τις επιθέσεις κατά επιβατών, ελεγκτών και υπεύθυνων των συρμών, κάποιοι ανησυχούν για τα μηνύματα κατά όσων παρενοχλούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση