GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΩ ΙΘΑΚΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το πανό που δεν έδειξαν (οι κάμερες) για τον Τσίπρα....

Ithaki Anemolia     Επειδή αυτά δεν τα δείχνουν οι κάμερες... Ιδού κι αυτό το χαρακτηριστικό πανό, για την επίσκεψη του Τσίπρα στην Ιθ...

Επειδή αυτά δεν τα δείχνουν οι κάμερες...
Ιδού κι αυτό το χαρακτηριστικό πανό, για την επίσκεψη του Τσίπρα στην Ιθάκη, κρεμασμένο πάνω στα κάγκελα του Μεγάρου της εφοπλιστικής οικογένειας Δρακούλη...!!!

1 σχόλιο

 1. {ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΙΘΑΚΗ... ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ (ΌΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΌΛΩΝ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NSDAP/ΝΑΖΙ/Χίτλερ)}!

  1ον.

  Πάντοτε ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

  Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;

  Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

  Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!  2ον.

  Ελληνίντες Ελληνες!

  Τρίτην 20/8/2018* Έχωμεν "ΕΞΟΔΟΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ!

  Στην ΙΑΤΡΙΚΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑΝ Ο ΟΡΟΝ/ΛΕΞΙΝ "ΕΞΟΔΟΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ΌΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ... "ΕΦΥΓΕΝ" ΚΟΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕΝ!

  Αραν η "ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ" ΣΗΜΑΙΝΕΙΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ/ΠΕΘΑΝΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

  ... τί έχει ο κόσμος και χαμογελά πατέρα...  *Η ΩΟΡΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΔΟΥ/ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΝ ΟΡΙΣΘΕΙΝ ΑΚΟΜΗΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙΝ 8 μ.μ. ή 8 π.μ. ΌΤΑΝ ΤΟ ... τρένο φεύγει στις 8!

  ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΚΑΙ "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ" ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΣΤΟ ΘΕΜΑ/ΖΗΤΗΜΑ..... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

  ... "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙΤΟ) δηλαδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ... ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ)!!!

  ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΝΑΙ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

  ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ή ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ/ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

  ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΡΟΜΙΑ"!

  ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΑ... MERDE!
  3ον.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!

  ... και ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΑΖΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΈΛΕΓΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΗΜΑ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ [ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ] ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!

  ΔΗΛΑΔΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ!

  ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ;;

  ΌΧΙ! ΜΝΗΜΟΝΙΑ/MEMORANDUM for ever 99 Years! Pleace NO 2060! 2010 and 99 Years=3009 A.D.!

  Τί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;;

  ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ!

  ... γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;


  ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ... ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...(ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΞΥΛΟΥΡΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση