GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League

Τη Φενέρμπαχτσε ή τη Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο τ...

Τη Φενέρμπαχτσε ή τη Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η τουρκική ομάδα έχει έδρα το στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου (η ονομασία του προήρθε από τον πρόεδρο της ομάδας την περίοδο 1934-1950). Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη που έχει χωρητικότητα 50.509 θέσεις, ενώ η έδρα της Φενέρ πήρε πέντε αστέρια από την UEFA.

Η υποψήφια αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης, τερματίζοντας πέρυσι στη δεύτερη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά την περσινή ευρωπαϊκής της πορεία, αποκλείστηκε στα πλέι οφ των προκριματικών του Europa League.

Στον πάγκο της τουρκικής ομάδας βρίσκεται από φέτος ο 47χρονος Ολλανδός Φιλίπ Κοκού, ενώ το μεγάλο της αστέρι είναι ο Βραζιλιάνος Ζουλιάνο. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 15 γκολ και 6 ασίστ σε 34 συμμετοχές με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά το ρόστερ της Φενέρ:

Τερματοφύλακες: Βολκάν Ντεμιρέλ, Κάρλος Καμενί, Ερτέν Ερσού.

Αμυντικοί: Χασάν Καλντιρίμ, Μαουρίτσιο Ίσλα, Σενέρ Οζμπαϊρακλί, Ρόμαν Νοϊστάντερ, Μάρτιν Σκρτέλ, Γιγκιθάν Γκουβελί,

Μέσοι: Μεχμέτ Τοπάλ, Αλπέρ Ποτούκ, Οζάν Τουφάν, Ζουλιάνο, Μεχμέτ Εκίτσι, Ναμπίλ Ντιράρ, Μπαρίς Αλιτσί, Μαθιού Βαλμπουενά, Ογκούζ Γκουτστεκίν, Σερχάτ Κοτ, Σόουζα, Ελίφ Ελμάς.

Eπιθετικοί: Ρομπέρτο Σολδάδο, Αντέ Αγιού.

Από την άλλη, η Μπενφίκα έχει έδρα της το Στάδιο Ντα Λουζ που φιλοξένησε ορισμένα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004, μεταξύ των οποίων και τον τελικό, εκεί όπου το κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος. Η χωρητικότητά του είναι 65.400 θέσεις.

Η ομάδα της Πορτογαλίας πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Πόρτο του Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Στον πάγκο της βρίσκεται ο Ρούι Βιτόρια, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2015, παίρνοντας το πρωτάθλημα το 2016 και 2017. Το μεγάλο της αστέρι είναι ξεκάθαρα ο Τότο Σάλβιο. Ο 27χρονος άσος βρίσκεται από το 2012 στην πορτογαλική ομάδα, μετρώντας 238 συμμετοχές, 56 γκολ και 49 ασίστ.

Αναλυτικά το ρόστερ της Μπενφίκα:

Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μίλε Σβίλαρ, Μπρούνο Βαρέλα

Αμυντικοί: Αντρές Κόντι, Άλεξ Γκριμάλντο, Λουιζάο, Ρούμπεν Ντίας, Γιούρι Ριμπέιρο, Φράνκο Λέμα, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα.

Μέσοι: Λιούμπομιρ Φέισα, Άλφα Σεμέδο, Άντριγια Ζίφκοβιτς, Πίτσι, Ανδρέας Σάμαρης, Ράφα Σίλβα, Κίτον Πάρκς, Γκέντσον Φερνάντες.

Επιθετικοί: Γιόνας, Φράνκο Κέρβι, Χάρις Σεφέροβιτς, Εντουάρντο Σάλβιο, Φακούντο Φερέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση