GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μικροσκόπιο των δανειστών και οι εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ - Συνεχίζονται τα ραντεβού με τα τεχνικά κλιμάκια

Δύο νέα προγραμματισμένα ραντεβού των τεχνικών κλιμακίων των δανειστών με κυβερνητικά στελέχη είναι προγραμματισμένα για σήμερα, Τ...

Δύο νέα προγραμματισμένα ραντεβού των τεχνικών κλιμακίων των δανειστών με κυβερνητικά στελέχη είναι προγραμματισμένα για σήμερα, Τρίτη. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Εργασίας και της φορολογικής διοίκησης.

Ο "χορός" της πρώτης μεταμνημονιακής αξιολόγησης, η οποία λαμβάνει χώρα στα υπουργεία, ξεκίνησε από τη Δευτέρα με το σκανάρισμα των στοιχείων για τα έσοδα και τις δαπάνες του φετινού κρατικού προϋπολογισμού.

Τα τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για τα μέτρα- εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Την Τετάρτη τη σκυτάλη των συζητήσεων παίρνουν οι επικεφαλής των Θεσμών. Ενόψει της άφιξής τους, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Οικονομικών ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη και την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Οι επικεφαλής θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα ενημερώνονται και από τα τεχνικά κλιμάκια για την πορεία υλοποίησης των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *