GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκινητική κίνηση της μητέρας του Τσιτσιπά - ΦΩΤΟ

Τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 250 πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επιβ...

Τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά ATP 250 πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 2-0 (6-4, 6-4) σετ του Έρνεστς Γκούλμπις στον τελικό του Stockholm Open και σήκωσε το τρόπαιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε το πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά και την και την πρώην WTA παίκτρια και μητέρα του, Γιούλια Σαλνικόβα, οι οποίοι βρίσκονταν στις εξέδρες όταν ο γιος του πανηγύρισε τον νικητήριο πόντο.

Ωστόσο στην συνέχεια η μητέρα του 20χρονου τενίστα προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση που κανείς δεν περίμενε... Πλησίασε τον Ερνεστς Γκουλμπίς, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του με κατεβασμένο το κεφάλι, μη μπορώντας να δεχτεί πως έχασε και του μίλησε.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, η μητέρα του Τσιτσιπά πήγε κοντά στον αντίπαλο αθλητή και τον παρηγόρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση