GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ-ΡΕΚΟΡ! ΠΡΩΤΟ το Mega (και) την ώρα που έπεφτε το "μαύρο"...

Το MEGA έκλεισε τον κύκλο του μετά από 29 χρόνια πορείας, αλλά ακόμα και πριν το φινάλε του, σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Είνα...

Το MEGA έκλεισε τον κύκλο του μετά από 29 χρόνια πορείας, αλλά ακόμα και πριν το φινάλε του, σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Είναι γεγονός πως το MEGA, σημείωνε αρκετά μεγάλα νούμερα όλο αυτό το καιρό που... υπολειτουργούσε. Aκόμα και πριν το μαύρο που έπεσε στο  κανάλι, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά υψηλά. Οι Έλληνες τηλεθεατές ακόμα και λίγο πριν σταματήσει την εκπομπή του το σήμα του καναλιού, είχαν συντονιστεί και το παρακολουθούσαν συστηματικά.
Κατά το μισάωρο μεταξύ 01:30 και 01:59 το κανάλι σημείωσε στο γενικό σύνολο ποσοστό 17,5% και στο δυναμικό κοινό σημείωσε 22,5%, ενώ μετά τις 23:30 ήταν σταθερά το πρώτο κανάλι που παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές μέχρι την στιγμή που έπεσε το "μαύρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση