GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις... Τσε Γκεβάρα - Η χιουμοριστική τούρτα που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του - ΦΩΤΟ

Μία έκπληξη επιφύλασσαν χθες στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του, οι συνεργάτες του, καθώς του έφεραν στο γραφείο μία... επαναστατικ...

Μία έκπληξη επιφύλασσαν χθες στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του, οι συνεργάτες του, καθώς του έφεραν στο γραφείο μία... επαναστατική τούρτα, η οποία τον απεικονίζει ως Τσε Γκεβάρα!
Μάλιστα, στην τούρτα αναγράφεται και η περίφημη φράση του Τσε Γκεβάρα "Hasta la victoria siempre", η οποία κατά λέξη μεταφράζεται "Μέχρι τη νίκη πάντα" ή σε ελεύθερη μετάφραση "Για τη νίκη πάντα".
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: "Ευχαριστώ τους συνεργάτες του γραφείου μου για την σημερινή τούρτα για τα γενέθλια μου. Δώστε προσοχή στην τούρτα....".
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του, καθώς και το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένειά του μαζί με φίλους και συνεργάτες του ευχήθηκαν, με μία επίσης εντυπωσιακή τούρτα.
Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση