GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ! ΠΩΣ "ΔΙΕΣΩΣΕ" τη θυγατέρα του ο Τατούλης...

Διέσωσε την θυγατέρα και πολιτευτή Αρκαδίας Εύη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης. Η κίνηση της Εύης Τατούλη, να παραβρεθεί  στην...

Διέσωσε την θυγατέρα και πολιτευτή Αρκαδίας Εύη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης. Η κίνηση της Εύης Τατούλη, να παραβρεθεί  στην επίσημη ανακοίνωση από την ΝΔ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Π. Νίκα, δείχνει την πολιτική εμπειρία που διαθέτει ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης, είναι αρκετά έμπειρος για να καταλάβει πως σε αυτές τις εκλογές συνταξιοδοτείται πολιτικά και πως όλα κάποτε τελειώνουν και σε αυτή την περίπτωση ο Περιφερειάρχης λειτούργησε έμπειρα και αιφνιδίασε τους πάντες στέλλοντας την θυγατέρα του στη συγκέντρωση «σώζοντας» την πολιτικά.

Η παρουσία της κας. Εύης Τατούλη, είχε πολλαπλά μηνύματα δήλωσε παρούσα στον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα του και ο Περιφερειάρχης μιας που την επόμενη μέρα σε περίπτωση εκλογής Νίκα, ο νέος νόμος της απλής αναλογικής χρειάζεται συμμαχίες για να μπορεί ένας Περιφερειάρχης να διοικήσει.

Έτσι ο κ.Τατούλης, δήλωσε παρόν για την επόμενη μέρα αφού η 3η θέση για τον νυν Περιφερειάρχη, βγάζει τους Περιφερειακούς συμβούλους που θα χρειαστεί ο κ.Νίκας για να διοικήσει με απόλυτη πλειοψηφία.

Μεγάλος χαμένος ο νυν γαλάζιος βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αφού ουσιαστικά η χθεσινή παρουσία της Εύης κλειδώνει αυτόματα και την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας και σε συνδυασμό με τον ελεύθερο χρόνο που θα διαθέτει ο κ. Τατούλης, στις Εθνικές εκλογές απαλλαγμένος μάλιστα από τα Περιφερειακά του καθήκοντα θα δυσκολέψει πολύ την επανεκλογή, του νεαρού βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση