GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ειρήνη Στεργιανού από το GNTM αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Ειρήνη Στεργιανού μίλησε για τον χωρισμό της και τους λόγους για τους οποίους πήραν τ...

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Ειρήνη Στεργιανού μίλησε για τον χωρισμό της και τους λόγους για τους οποίους πήραν την απόφαση με τον σύντροφό της να βάλουν τέλος στη μακροχρόνια σχέση της.

“Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβρη, απλά δεν το είχαμε πει γιατί δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι. Είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι και είχαμε πει να δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία”, είπε η πρώην παίκτρια του GNTM, μιλώντας στην εκπομπή ‘Μετά τα μεσάνυχτα’.

“Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε κιόλας γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου και να επικοινωνώ. Αλλά είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω. Θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο γιατί τώρα και εγώ έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου”, πρόσθεσε η Ειρήνη Στεργιανού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Gossip Television Videos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση