GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Copa del Rey: "Βλέπει" τελικό η Βαλένθια - BINTEO

Η Μπέτις προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Βαλένθια “γύρισε” το ματς σε 2-2 και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ...


Η Μπέτις προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Βαλένθια “γύρισε” το ματς σε 2-2 και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήταν ικανοί να πάρουν τη νίκη που θα τους έφερνε πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να την κρατήσουν. Η Μπέτις, αφού είχε δοκάρι, προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μορόν στο 45'.
Στο 54' ο Χοακίν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ένα γκολ που μέτρησε μετά την χρήση του VAR, βάζοντας βάσεις για τη νίκη αλλά και την πρόκριση. Τελικά, τίποτα από τα δύο δεν έμελλε να συμβεί, καθώς η ομάδα του Μαρσελίνο, μείωσε σε 2-1 στο 70' με τον Τσερίσεφ και αφού είχε δοκάρι, στο 92' με τον Κέβιν Γκαμεϊρό ολοκλήρωσε την ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ένα αποτέλεσμα που της δίνει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

Πηγή filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση