GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΚΡΟΙ και οι 157 επιβαίνοντες στο Boeing της Ethiopian Airlines...

Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο, με 149 επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος, που συνετρίβη λίγο αφότου απογειώθηκε από...

Νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο, με 149 επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος, που συνετρίβη λίγο αφότου απογειώθηκε από την Αντίς Αμπέμπα με προορισμό το Ναϊρόμπι της Κένυας
Ο πιλότος του μοιραίου Boeing 737 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αντίς Αμπέμπα - Ναϊρόμπι, ανέφερε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα και ζήτησε άδεια επιστροφής στο αεροδρόμιο. Το αεροσκάφος δεν είχε ιστορικό τεχνικών προβλημάτων, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας, ο πιλότος αντιμετώπιζε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πτήσης, τις οποίες και ανέφερε στον Πύργο Ελέγχου, ζητώντας μάλιστα άδεια επιστροφής στο αεροδρόμιο.
Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό το μοιραίο αεροσκάφος είναι ένα Boeing 737 MAX το οποίο σύμφωνα με την ίδια πηγή “δεν είχε γνωστό ιστορικό τεχνικών προβλημάτων", ενώ από την αεροπορική εταιρεία ο φάκελος του κυβερνήτη χαρακτηρίζεται "εξαιρετικός".
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των θυμάτων συμπεριλαμβάνονται πολίτες από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Βρετανία, την Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.
Νωρίτερα, συλλυπητήρια στα θύματα της πτώσης του αεροσκάφους των Αιθιοπικών αερογραμμών προς το Ναϊρόμπι δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό Twitter του γραφείου του πρωθυπουργού της χώρας.
«Το γραφείο του πρωθυπουργού, εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού της Αιθιοπίας, εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στο Μπόινγκ 737 των Αιθιοπικών Αερογραμμών που ήταν προγραμματισμένη για το Ναϊρόμπι της Κένυας σήμερα το πρωΐ», τονίζεται στο Twitter του πρωθυπουργού.
Στη μοιραία πτήση τέλος επέβαιναν πολίτες από περισσότερες από 30 χώρες όπως βεβαίωσε η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση