GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες για απιστίες σκιάζουν την ευτυχία της Λόπεζ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γονάτισε μπροστά της στην παραλία στις Μπαχάμες όπου της έκανε πρόταση γάμου και της προσ...

Στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο Άλεξ Ροντρίγκεζ γονάτισε μπροστά της στην παραλία στις Μπαχάμες όπου της έκανε πρόταση γάμου και της προσέφερε ένα εντυπωσιακό διαμάντι μοιράστηκε με θαυμαστές της στο διαδίκτυο η Λατίνα σουπερστάρ.
Το διαμάντι των 15 καρατίων κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια και η ίδια μοιάζει έκπληκτη αλλά και πολύ συγκινημένη τη στιγμή που λέει το μεγάλο "ναι".
Αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος για τη Λόπεζ και ο δεύτερος για τον Α-Ροντ. Η πρόταση γάμου ήρθε έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης. Πάντως το ζευγάρι δεν μπορεί να απολαύσει τη μαγική στιγμή του καθώς πρώην συμπαίκτης του παίκτη του μπέιζμπολ ισχυρίζεται ότι ο Ροντρίγκεζ απατούσε τη Λόπεζ με την πρώην σύζυγό του Τζέσικα Κανσέκο και πως έχει και αποδείξεις γι' αυτό.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση