GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκαν προώθησε την φίλη της! Γιατί την κατηγορεί πρώην σύμβουλος της βασίλισσας

Κριτική δέχθηκε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της βασίλισσας και γνωστό Βρετανό παρουσιαστή και δημοσ...

Κριτική δέχθηκε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της βασίλισσας και γνωστό Βρετανό παρουσιαστή και δημοσιογράφο Ελισάβετ Ντίκι Άρμπιτερ για την σημερινή δημόσια εμφάνιση του γιου τους.
Ο Άρμπιτερ κατηγορεί στα social media εμμέσως την Μέγκαν Μαρκλ πως προώθησε το CBS εις βάρος των βρετανικών ΜΜΕ  καλώντας τις κάμερες του αμερικανικού τηλεοπτικού Δικτύου για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου της, επειδή σε αυτό είναι παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής η κολλητή φίλη της, η διάσημη παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ.
Μάλιστα χαρακτηρίζει ανόητη τη δικαιολογία, πως δόθηκε πρόσβαση στην παρουσίαση του μωρού στην κάμερα ενός αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, για να μπορέσουν να έχουν οι αμερικανικές πρωινές εκπομπές πλάνα από την παρουσίαση, εξηγώντας πως όλα τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν συνεργασίες με άλλα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το NBC και το ABC.
Σημειώνεται πως η Γκέιλ Κινγκ, ήταν μεταξύ των διάσημων καλεσμένων που πήγαν στο baby shower party που είχε κάνει η Meghan Markle στη Νέα Υόρκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση