GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η «απάντηση» του Χρυσοχοΐδη μαρτυρεί το οριστικό διαζύγιο της κυβέρνησης από την πραγματικότητα και την αλήθεια

«Η «απάντηση» του κ. Χρυσοχοΐδη μαρτυρεί το οριστικό διαζύγιο της κυβέρνησης από την πραγματικότητα και την αλήθεια, λόγω της ιδεοληπ...

«Η «απάντηση» του κ. Χρυσοχοΐδη μαρτυρεί το οριστικό διαζύγιο της κυβέρνησης από την πραγματικότητα και την αλήθεια, λόγω της ιδεοληπτικής της προσήλωσης στο δόγμα του αυταρχισμού», αναφέρει το σχόλιο – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Όποιος έχει στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα βλέπει αυτό που είδε όλη η χώρα: πάνοπλοι αστυνομικοί παραβίασαν το οικιακό άσυλο, έσυραν πολίτες στην ταράτσα, τους έδεσαν πισθάγκωνα και σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες τους χτύπησαν.

Είναι φριχτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη να κάνει λόγο περί "δήθεν δικαιωμάτων", την ίδια μέρα που συνέβησαν όλα αυτά τα τερατώδη», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνολικά, επιχειρούν να στήσουν μια οργουελιανή δυστοπία. Δεν θα τους περάσει», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση