GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΚΑΝΕ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ... προπονήσεις (από τώρα) για το Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών ο Θεοδωρικάκος!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο  Το παρών με συμμετοχή στον ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας του Τουρνουά Αγάπης για τη Μυρτώ έδωσε ο υπουργός Εσωτερικ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο 

Το παρών με συμμετοχή στον ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας του Τουρνουά Αγάπης για τη Μυρτώ έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος την  Κυριακή (15/12) στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.


Γνωστοί αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικοί, φορείς και σύλλογοι συμμετείχαν στον αγώνα  για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη – τη Μυρτώ της Πάρου – στο ΔΑΚ και εκατοντάδες πολίτες χειροκρότησαν την προσπάθεια και στήριξαν τον αγώνα που δίνει η Μυρτώ και η οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr η ενέργεια αυτή του υπουργού Εσωτερικών -ο οποίος στις τελευταίες εκλογές είχε τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας- δεν είναι άσχετη με την πρόθεσή του στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος (με τη ΝΔ) στο Νότιο Τομέα της (πρώην) Β' Αθηνών!

Ο υπουργός Εσωτερικών έγραψε στο Facebook:
“Στη Γλυφάδα σήμερα μια εκδήλωση αλληλεγγύης, ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά ανθρωπιάς για τη Μυρτώ, που αγωνίζεται με πίστη να κερδίσει τη ζωή της!
Μπράβο στο δήμο και στη μητρόπολη!
Μυρτώ σ’αγαπάμε και θα νικήσεις!”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση