GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. και στην Πάτρα

Σε περίπου 20 προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η αστυνομία στην Πάτρα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες κατά την διάρκεια της ...

Σε περίπου 20 προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η αστυνομία στην Πάτρα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες κατά την διάρκεια της πορείας, με αφορμή την 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όλοι οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, καθώς και σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο συμμετοχικού κεφαλαίου για τη βελτίωση της επιχείρησής σας; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς; Χρειάζεστε ενοποίηση δανείου ή υποθήκη; Δεν ψάχνετε πια, όπως είμαστε εδώ για να κάνετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Αυτό είναι Υποθήκες Οικονομικών Ωκεανών. Προσφέρουμε δάνεια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα λογικό επιτόκιο 2%. Το εύρος κυμαίνεται από $ 5.000,00 έως ένα μέγιστο $ 100.000.000,00 δολάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση