GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχαΐα: Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα - Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του θύματος

Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσει ο πατέρας μαθητή από την Κάτω Αχαΐα που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε δημοτικό ...

Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσει ο πατέρας μαθητή από την Κάτω Αχαΐα που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, o πατέρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς η δασκάλα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας τη Δευτέρα, και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο σύζυγός της. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να συνέλθη, όπως μας είπαν από το σοκ.

Όπως καταγγέλλει η δασκάλα, ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο και ζήτησε το λόγο γιατί το παιδί του είχε κάποια σημάδια . Φέρεται , μάλιστα, να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από άλλο παιδί. Η εκπαιδευτικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά όπως καταγγέλλει η ίδια, οι εξηγήσεις δεν ηρέμησαν τον πατέρα, ο οποίος της επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι ήδη έχει ενημερώσει τους υπευθύνους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αρμόδιες υπηρεσίες, συλλόγους και φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση