GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο ίδιος! ΣΑΛΟΣ από την αποκάλυψη για τον γιο του Αβραμόπουλου και την Novartis...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis. Δημοσίευμα με υπέρτιτλο “βόμβα” Αγγελή στον Προανακριτική” και τίτλο ” Τον γιο του ...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis. Δημοσίευμα με υπέρτιτλο “βόμβα” Αγγελή στον Προανακριτική” και τίτλο ” Τον γιο του Αβραμόπουλου πλήρωνε η Novartis” προκαλεί σάλο. Ο πρώην υπουργός Υγείας απαντά ότι πρόκειται για “Σκευωρία, συκοφαντίες και αθλιότητες…”.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής καταθέτοντας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής αποκάλυψε ότι η Novartis κατέθετε χρήματα στο λογαριασμό του γιου του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ελβετία, σύμφωνα με την εφημερίδα Κυριακάτικη Kontranews.
Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για τραπεζικό λογαριασμό του γιου του Αβραμόπουλου στην Ελβετία είχαν δοθεί το Δεκέμβριο του 2018 από το FBI στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή και τους τρεις εισαγγελείς της Διαφθοράς στη Βιέννη. Τότε ο Ιωάννης Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει το στικάκι.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δ. Αβραμόπουλος αναφέρει:
“Για το συκοφαντικό και άθλιο πρωτοσέλιδο κυριακάτικου φύλλου, καταφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών.
Όλο το διάστημα αυτής της βρώμικης ιστορίας, σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο απέφυγα οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι εμποδίζει την απονομή της δικαιοσύνης.
Μέχρι εδώ! Τώρα οι ηθικοί και φυσικού αυτουργοί της σκευωρίας θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη και την τιμωρία που τους αξίζει!”

1 σχόλιο

  1. παρεμπιπτόντως μιας και τουτο... αφορά ΝΔ και γιατι πρεπει να ρίξουμε τον Μητσοτακη και την αδιόρθωτη ΝΔ, .. .η μοναδική φωνή αλήθειας, δειχνει κ` τον λογο που ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ απο Άκρα Αριστερα, έως ΝΔ, ΜΜΕ, Εργολάβους, κλπ πολιτικους παπατζήδες, σκέφτηκαν να την φιμώσουν, ώστε οι μουροχαυλοι να μην ενοχληθούν κ` ξυπνήσουν. Όμως η φωνή ειναι ζωντανή ευτυχώς, βίντεο> https://vk.com/d.koun?w=wall318490515_5074

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση