GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στον παγκόσμιο αθλητισμό! Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου...

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Κα...

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.
Το πρωί της Κυριακής (26/1), το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη στην Καλιφόρνια.
Αξιωματούχοι ανέφεραν στο "Variety" πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς είναι ένα από τα 9 άτομα που επέβαιναν στη μοιραία πτήση και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα ήταν και μία από τις κόρες του, η 13χρονη Τζιάνα, η οποία βρισκόταν επίσης στο ελικόπτερο.
Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι επίσης επιβεβαιώνει ότι ο "Black Mamba" επέβαινε στη μοιραία πτήση.
Το TMZ ήταν το Μέσο που αναφέρθηκε πρώτο στο συμβάν, εξηγώντας πως ουδείς απ όσους επέβαιναν στην πτήση είναι ζωντανός. Επισημαίνεται πως η σύζυγός του, Βανέσα, δεν ήταν μαζί.Ο
Το ελικόπτερο συνετρίβη περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) στο Calabasas της Καλιφόρνια, λίγα μέτρα πιο μακριά από τις κατοικίες που βρίσκονται εκεί.
Ο επί σειράς ετών αντίπαλός του στο ΝΒΑ, Αμάρε Στάνταμαϊρ, έκανε απόψε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μακάμπι. Ενημερώθηκε on air για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και ξέσπασε σε κλάματα.
O Kόμπι Μπράιαντ γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1978. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), αναδείχθηκε δύο φορές MVP των τελικών (2009, 2010), μία φορά MVP της κανονικής περιόδου (2008) και ψηφίστηκε 18 φορές All Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση