GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, σωστά τα μέτρα για τα σύνορα...

Ελένη Παπαδοπούλου   Έστω και με χρονοκαθυστέρηση η κυβέρνηση δείχνει να λαμβάνει κάποια σωστά μέτρα. Εντάξει, μπορεί όλοι να τα θέλαμε ...

Έστω και με χρονοκαθυστέρηση η κυβέρνηση δείχνει να λαμβάνει κάποια σωστά μέτρα. Εντάξει, μπορεί όλοι να τα θέλαμε τα μέτρα αυτά πολύ νωρίτερα, αλλά τέλος πάντων κάλλιο αργά παρά ποτέ εν προκειμένω. Μένει να δούμε το μέγεθος της πυγμής που θα δείξει το ελληνικό Κράτος προκειμένου να μην μπει κανένας. Πιστεύω ότι έχει γίνει κατανοητό ότι όχι μόνο δεν χωράνε άλλοι, αλλά μας την δίνουν ήδη και αυτοί που είναι εδώ.
Οι δηλώσεις της Τουρκίας ότι έχει πάρει το προσφυγικό βάρος μόνη της και κάτι τέτοια φαιδρά να πάει να τα πει πουθενά αλλού, αφού πρώτα επαναφέρει την βίζα που έχει καταργήσει, για να αριβάρει στην Τουρκία με πτήση τσάρτερ ο κάθε πικραμένος του πλανήτη που θέλει να ξαπλάρει στην Ευρώπη. Άλλωστε τόσους πολέμους κάνει εκεί κάτω. Ας λουστεί και τις συνέπειες. Δεν τα κάναμε μαζί σε τελική ανάλυση.
Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα κοπούν οι ροές στα νησιά.
Αν δεν κοπούν, δεν θα μας αρέσει καθόλου.
Δεν θα μας αρέσει δε πολύ περισσότερο αν συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ΜΚΟ σε ρόλο ρεσεψιόν στα παράλια.
Τέλος να παρατηρήσω και την αλλαγή λεξιλογίου και ύφους στα ΜΜΕ σχετικά με το θέμα ακόμη και από την Σία που το 2015 έκλαιγε με τους καημένοι στη Μόρια. Τώρα δεν κλαίει.
Ίδωμεν κι ας ελπίσουμε σε μία καλή αρχή. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση