GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στην Κρήτη: Του είχαν κόψει τα αυτιά και τον λαιμό - Τι λέει ο βασικός ύποπτος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου από το Πακιστάν που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αλμυρού στ...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου από το Πακιστάν που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι και του είχαν κόψει τα αυτιά και τον λαιμό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το άγριο έγκλημα φέρεται να αποδίδεται σε βεντέτα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος είχε σκοτώσει δύο συμπατριώτες του στο Πακιστάν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ως φυσικός αυτουργός για τη δολοφονία του 23χρονου φέρεται να είναι εξάδελφος ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος όμως ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Προκύπτει ωστόσο ότι βρισκόταν στην Κρήτη το επίμαχο διάστημα. Ισχυρίζεται ότι λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία, στις 10 το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου, αναχώρησε αεροπορικώς από το Ηράκλειο για Αθήνα και στη συνέχεια για Πακιστάν όπου παραμένει μέχρι και σήμερα για οικογενειακούς λόγους. Επειδή ζει στην Ευρώπη καθώς διατηρεί επιχείρηση στην Ισπανία είχε αναλάβει εκ μέρους της οικογένειας του να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε ο δράστης της διπλής δολοφονίας να οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με αίτημα να εκδοθεί στο Πακιστάν και να λογοδοτήσει. Ωστόσο ο 23χρονος κατάφερε να μπλοκάρει την έκδοση του, με προσφυγή στον Άρειο Πάγο, υποστηρίζοντας ότι αν επιστρέψει στο Πακιστάν θα είναι σαν να έχει υπογράψει τη θανατική του καταδίκη. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε οργή στις οικογένειες των θυμάτων που έβλεπαν το δολοφόνο των αγαπημένων τους να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο άνδρας επιμένει στην αθωότητα του και εμφανίζεται πρόθυμος να δώσει και DNA καθώς στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση