GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Jerusalem Post: Κρούσμα κορονοϊού στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα

Υπάλληλος της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Jerusalem Post, που επικαλείται το υπουργε...

Υπάλληλος της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Jerusalem Post, που επικαλείται το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα άλλα δύο μέλη της οικογένειας του έχουν προσβληθεί από τον ιό. Η πρεσβεία θα είναι κλειστή σήμερα, Δευτέρα, προκειμένου να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.
Η Jerusalem Post αναφέρει ότι ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ είναι σε επαφή με τον Έλληνα ομόλογό του, Βασίλη Κικίλια. Σύμφωνα με ενημέρωση από το ισραηλινό υπουργείο Υγείας, ο υπάλληλος που νοσεί από τον ιό είχε ταξιδέψει την 1η Μαρτίου, με πτήση της El Al, από την Αθήνα στο Τελ Αβίβ και από εκεί στη Βομβάη. Στις 5 Μαρτίου με πτήση της ίδιας εταιρείας επέστρεψε στο Τελ Αβίβ και από εκεί στις 6 Μαρτίου με πτήση της Aegean στην Αθήνα.
Το υπουργείο του Ισραήλ ζητά από τους επιβάτες και τα πληρώματα των συγκεκριμένων πτήσεων να μπουν σε κατοίκον απομόνωση και να ενημερώσουν τις Αρχές.


Πηγή πληροφοριών: jpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση