GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef - Δημοσθένης: Δεν περίμενα από τον Σταυρή να βάλει τα κλάματα - Τι είπε για τον Σταύρο και τον Τζον

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη παραχώρησε ο παίκτης που αποχώρησε...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη παραχώρησε ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef, Δημοσθένης Μασσαλάς.

Ο επίδοξος μάγειρας ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και για τα κλάματα των συμπαικτών του. «Όλο αυτό το ταξίδι του MasterChef ήταν κάτι μοναδικό, δεν το ζεις κάθε μέρα. Μία φορά έχεις την ευκαιρία. Υπάρχει μία πίεση στο παιχνίδι όσον αφορά στον χρόνο. Όταν έφυγα, ήταν λες και λύθηκαν τα δεσμά. Μπορώ να μαγειρεύω όπως πριν, χωρίς περιορισμό στο χρόνο, χωρίς περιορισμό στην σκέψη μου», απάντησε ο Δημοσθένης Μασσάλας.

«Αυτό που είδα από τα παιδιά που δεν γύρισα στο σπίτι, ήταν πραγματικά υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω. Όλο αυτό που είδα μετά την αποχώρησή μου ήταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφο. Με συγκίνησε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε που είδα τον Σταύρο, τον Σταυρή και τον Τζον να στεναχωριούνται γιατί στεναχωρήθηκα και γι' αυτούς , αλλά με συγκίνησαν πάρα πολύ», είπε ο πρώην παίκτης του Masterchef, τονίζοντας ότι «από τον Σταυρή δεν το περίμενα γιατί είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και δεν δείχνει τα συναισθήματά του και κυρίως όταν λυπάται και όταν στεναχωριέται. Αλλά αυτό που είδα ήταν συγκλονιστικό».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση