GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑΝ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ για τα πάθη των καρκινοπαθών...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο τ. Υφυπουργό Υγείας Μ. Παρασκευή : Πάθη Κυρίου – Πάθη καρκινοπαθών   Σήμερα Μ. Παρασκευή, ημέρα των παθ...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
τ. Υφυπουργό Υγείας

Μ. Παρασκευή : Πάθη Κυρίου – Πάθη καρκινοπαθών  
Σήμερα Μ. Παρασκευή, ημέρα των παθών του Κυρίου, μια Μ. Παρασκευή που δεν ζήσαμε ποτέ και εύχομαι να μην μας ξαναέρθει. Χωρίς εκκλησίες ανοικτές, χωρίς ψαλμούς, χωρίς αποκαθήλωση του Κυρίου, χωρίς εγκώμια, χωρίς έξοδο επιταφίου, Ευτυχώς που από το πρωί ακούγονται πένθιμα που χτυπάνε οι καμπάνες. Τουλάχιστον αυτό μας το επέτρεψαν!!! Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και μετρημένοι οι ίδιοι. Θέλω να κάνω όμως ένα σχόλιο, ότι οι ασθενείς συμπολίτες μας ζουν και αυτοί τα δικά τους πάθη και ιδιαίτερα οι καρκινοπαθείς που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Το λέω αυτό για το μέτρο που πήρε η Πολιτική Προστασία της κάλυψης των εξόδων νυχτερινής παραμονής σε ξενοδοχεία όλων των ασθενών που κάνουν ακτινοθεραπεία στα Δημόσια Νοσοκομεία. Θέλω όμως να πιστεύω ότι παρέλειψαν αυτούς τους ασθενείς-τους ίδιους ασθενείς που κάνουν ακτινοθεραπεία και ζουν και αυτοί τον ίδιο Γολγοθά με τους άλλους στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Ένα μέτρο πολύ σωστό που το έλλειμμά του τόσα χρόνια έχει προβληματίσει και πληγώσει οικογένειες και που θα πρέπει μετά τον Covid-19 να απασχολήσει τη Κυβέρνηση για να καθιερωθεί πλέον και νομοθετικά.

κ. Χαρδαλιά, συμπληρώστε την απόφασή σας αυτή με επέκταση για τους ασθενείς αυτούς που αναγκάστηκαν να προτιμήσουν ιδιωτικά ακτινοθεραπευτικά κέντρα λόγω του ότι τα δημόσια δεν επαρκούσαν και ο χρόνος αναμονής ξεπερνάει τους 3 μήνες, όταν πλέον η ακτινοθεραπεία δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα στη καρκινική τους νόσο. Η δαπάνη είναι πολύ μικρή και είναι ανάγκη να θεραπευτεί το έλλειμμα αυτό της απόφασής σας.

κ. Χαρδαλιά, κ. Υπουργέ τροποποιήστε την απόφασή σας και για τους ασθενείς αυτούς γιατί έτσι θα δείξετε την πηγαία ρουμελιώτικη εκ καταγωγής φιλευσπλαχνία που σας διακρίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση