GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή 16χρονη στα Τρίκαλα: Φέρει μώλωπες και τραύματα - Νέα στοιχεία για την τραγωδία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 16χρονου κοριτσιού, στα Τρίκαλα, που έχει προκαλέσει σο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 16χρονου κοριτσιού, στα Τρίκαλα, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Η ανήλικη εντοπίστηκε νεκρή, σήμερα το πρωί μπροστά από το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, από άνθρωπο που είχε μεταβεί για άθληση στην περιοχή και στη συνέχεια από συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και επί τόπου βρίσκονται ιατροδικαστής από τη Λάρισα, στελέχη του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη και άνδρες της Περιφερειακής Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία θανάτου του κοριτσιού, όπως και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της 16χρονης πίσω από το εκκλησάκι, ενώ το πτώμα της ήταν στη μπροστινή πλευρά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της γύρω στις 3 τα ξημερώματα και έγινε αντιληπτή από τον αδελφό της, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση