GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΣΕΤΕΣ! Ο Πολάκης κατονόμασε τον (πρώην υπουργό της ΝΔ) Κ. Καραγκούνη...

Τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό  της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, κατονομάζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ως ένα...

Τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό  της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, κατονομάζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ως έναν από τους δύο πρώην «γαλάζιους» υπουργούς που φέρονται να εμπλέκονται στη δικογραφία με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από την ΕΥΠ σχετικά με το κύκλωμα των διεφθαρμένων αστυνομικών.
Με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας την Παρασκευή  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η οποία όπως γράφουν και τα  piperata.gr αφορούσε σε παλαιότερη εκπομπή στην ΕΡΤ όπου  ήταν τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Καραγκούνη,  ο Παύλος Πολάκης, προέβη σε σχόλιο στο οποίο τον κατονομάζει ως τον έναν από τους «πρώην υπουργούς που αναφέρεται στις κασέτες της ΕΥΠ».
Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα με τίτλο: «Όταν ο Καραγκούνης το έβαλε στα πόδια» και δημοσίευε το σχετικό βίντεο από την επίμαχη εκπομπή στην ΕΡΤ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του κ. Καραγκούνη για τον οποίο πάντως επισημαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κανένα στοιχείο εμπλοκής του στην όλη υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση