GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! Η Ρωσία υπέρ της επέκτασης στα 12 μίλια...

Κώστας Μαρδάς   Επιτέλους και μια καλή είδηση στο μαύρο ορίζοντα του ελληνοτουρκικού μετώπου. Η Ρωσία, αλλάζει θέση για τα 12 μίλια. Και από...

Επιτέλους και μια καλή είδηση στο μαύρο ορίζοντα του ελληνοτουρκικού μετώπου. Η Ρωσία, αλλάζει θέση για τα 12 μίλια. Και από την προτροπή για συνεννόηση της Ελλάδας με την Τουρκία , λόγω γεωγραφικής ιδιομορφίας του Αιγαίου, όπως δήλωσε προ ημερών, τώρα τάσσεται αναφανδόν υπέρ.
Και να σκεφθεί κανείς ότι η Ελλάδα ως χώρα του ΝΑΤΟ (όπως και επί ΣΥΡΙΖΑ που αποδεχόταν τα κείμενα αντιμετώπισης της ρωσικής απειλής ), υπέγραψε το ανακοινωθέν της συνόδου κορυφής της 3- 4 Δεκεμβρίου 2019, στο Λονδίνο, που θεωρεί απειλή για τη χώρα μας τη Ρωσία , μαζί με το Ιράν, την Κίνα και το Ισλαμικό Κράτος!
Ενώ η πραγματική απειλή για μας είναι Αμερική , όταν χαϊδεύει την Τουρκία...
Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα αναφέρει:
«Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών.
Η Σύμβαση προβλέπει ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια και ορίζει τις αρχές και τους τρόπους της οριοθέτησης ΑΟΖ. Αυτό αφορά και τη Μεσόγειο.»

Ανέβασε μάλιστα και τον χάρτη της περιοχής στο μήνυμα της.

1 σχόλιο

  1. Που την ειδατε τη καλη ειδηση;Καλη ειδηση ειναι οταν μας αφορα.Κατα τον Κουλη μονο οι διαταγες της Μερκελ μας αφορουν.Μη ξεχναμε και τον φιλο μας τον Ντοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση