GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ! ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ο πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν...

Στην Αθήνα για διαβουλεύσεις καλείται ο πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών   Νίκου Δένδια, μετά τους α...

Στην Αθήνα για διαβουλεύσεις καλείται ο πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, μετά τους απαράδεκτους ισχυρισμούς της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του Ελληνικού Κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, «σε συνέχεια των απολύτως ανυπόστατων και προσβλητικών ισχυρισμών της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν περί δήθεν ανοχής του ελληνικού κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έγινε χθες στο Υπουργείο Εξωτερικών αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν».
«Σε συνέχεια του διαβήματος, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Krikor Tsakitzian 
Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι. 
Η δικτατορική κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν, βρήκε σθεναρή αντίσταση στην Ελλάδα, στο να περάσει την προπαγάνδα της, τόσο από τους Αρμένιους που ζουν στη χώρα μας, όσο κι από ολόκληρο τον Ελληνικό λαό που τάχθηκε, από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού της Αρμενίας και γι’ αυτό θύμωσε πολύ. 
Με επίσημη ανακοίνωσή της η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν, προσβάλει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα. Μιλάει για ανοχή που δείχνει το Ελληνικό Κράτος σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθεια στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών. 
Παρουσιάζει δηλαδή ως τρομοκράτες τους Αρμένιους που ζουν στην Ελλάδα κι έχουν συγγενείς στην Αρμενία και οι άνθρωποι θέλουν να γυρίσουν πίσω, να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη, αλλά και τους πολλούς Έλληνες που ζητούν με κάθε τρόπο να καταταγούν στον Αρμενικό στρατό και να πολεμήσουν στο πλευρό των αδελφών Αρμενίων, όπως τους αποκαλούν. Όλους αυτούς παρουσιάζουν ως τρομοκράτες και όχι τους Τζιχαντιστές της Συρίας που τους έστειλε πεσκέσι ο Ερντογάν και πολεμούν ήδη στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο πλευρό των Αζέρων. 
Αλλά βλέπετε, οι φασίστες, βλέπουν τα πράγματα μέσα από το δικό τους παραμορφωτικό φακό και πάντα τα βλέπουν όπως τους βολεύει. 
Για την προσβλητική αυτή ανακοίνωση του Αζερμπαϊτζάν, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα και του επέδωσε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας, ενώ κάλεσε και τον Έλληνα πρέσβη στο Αζερμπαϊτζάν τον κ. Νίκο Πιπερίγκο, να επιστρέψει στην Αθήνα για διαβουλεύσεις. 
Καημένε Πιπερίγκο τι έχεις να ακούσεις κι αυτή τη φορά από το δικτάτορα Αλίεφ, ένας Θεός ξέρει! Μη και δεν προλάβεις να πεις λέξη και σε πετάξει από το παράθυρο, γιατί αυτοί οι βάρβαροι, έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία. 
Εν τω μεταξύ κάποιοι βουλευτές, ακόμη υπερασπίζονται με σθένος και χωρίς αιδώ, την επιτροπή της βουλής για την Αζερική και Ελληνική φιλία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση