GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΙΔΙΟΣ αποκάλυψε τα στοιχεία του! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό της 11χρονης αθλήτριας...

Συνελήφθη χθες Κυριακή μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας για βαριά κακουργήματα ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό αθλήτριας ι...


Συνελήφθη χθες Κυριακή μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας για βαριά κακουργήματα ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό αθλήτριας ιστιοπλοΐας, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ονομάζεται Τριαντάφυλλος Αποστόλου, είναι 38 ετών και διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Σάμο. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του STAR, ο κατηγορούμενος εργάστηκε από το 2015 σε δύο ναυταθλητικά σωματεία του νησιού, το Ναυτικό Όμιλο Σάμου και το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβασίου στο πρώτο για κάποιους μήνες και στο δεύτερο για δύο χρόνια.

Την ταυτότητά του την αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο protothema.gr στο οποίο έδωσε και συνέντευξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν. Και επιμένοντας ότι η σχέση ήταν συναινετική και ότι πήγαινε για γάμο με την μικρή αθλήτρια...

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ασχολείται με άλλες δραστηριότητες και έχει εγκαταλείψει τελείως το χώρο της ιστιοπλοΐας. 

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τον φερόμενο ως δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.



Συνελήφθη στη Σάμο μετά τις καταθέσεις της αθλήτριας και των γονιών της 
Ο 38χρονος συνελήφθη στην Σάμο όπου διαμένει, μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία της Αθήνας για βαρύτατες κατηγορίες που φαίνεται να τελέστηκαν πριν από 9 χρόνια , όταν το θύμα ήταν έντεκα ετών.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο από την Ολυμιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε, πρώτη μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφετηρία όσα η Ολυμιονίκης υποστήριξε για βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η κ. Μπεκατώρου έδωσε τα στοιχεία της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, κατόπιν συνεννόησης που είχε με την 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση