GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6 στην Αττική...

Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι καλούνται μέχρι αύριο, Παρασκευή να λύσουν μία δύσκολη εξίσωση, από τη μία τα κρούσματα που αυξάνονται  και από ...


Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι καλούνται μέχρι αύριο, Παρασκευή να λύσουν μία δύσκολη εξίσωση, από τη μία τα κρούσματα που αυξάνονται  και από την άλλη η κούραση του κόσμου που από τον Νοέμβριο ζει με περιορισμούς, με χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται χωρίς δουλειά.

Αύριο το μεσημέρι, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα κάνει την εισήγησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες  αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια για την Αττική.

Οι ειδικοί   αναμένεται να εισηγηθούν:
  • την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 6 το απόγευμα, αντί τις 9 που ίσχυε μέχρι σήμερα
  • και την απαγόρευση κυκλοφορίας από Δήμο σε Δήμο.
Βέβαια, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν τα δύο νέα μέτρα και ειδικά της απαγόρευσης μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο. Αλλά και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6, ίσως δημιουργήσει εικόνες συνωστισμού σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

Τα άλλα δύο μέτρα που συζητούνται είναι για το λιανεμπόριο, όπου υπάρχει η σκέψη για λειτουργία μόνο με τη μέθοδο του click away και κατάργηση του click in shop.

Σε ό,τι αφορά στα σχολεία, η κυβέρνηση επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι βασικός στόχος είναι να παραμείνουν ανοιχτά τουλάχιστον τα δημοτικά και τα γυμνάσια. Γι’ αυτό και κυβερνητικά στελέχη διαμηνύουν ότι τα δια ζώσης μαθήματα δεν αντικαθίστανται. Πάντως δεν αποκλείονται παρεμβάσεις στις «κόκκινες» περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση