GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ στο "Action24" για τον Κουφοντίνα...

Επίθεση με μολότοφ και μπογιές δέχθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τα γραφείου του καναλιού Action 24 στην οδό Σκιάθου 147 στα Πατήσια. Πλ...



Επίθεση με μολότοφ και μπογιές δέχθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας τα γραφείου του καναλιού Action 24 στην οδό Σκιάθου 147 στα Πατήσια.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι έριξαν μπογιές, πέτρες και φέιγ βολάν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Το κανάλι μετέδωσε ότι προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο των εγκαταστάσεων, ενώ ένα μπουκάλι με κοκτέιλ μολότοφ δεν εξερράγη.

Οι δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και από τύχη δεν υπήρχαν θύματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΧρ. Ταραντίλης τόνισε: «Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση