GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MRB! ΤΟ 70% δεν θέλει να γίνει δεκτό το αίτημα του Κουφοντίνα...

  Σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star  αναφορικά με τη διαχείριση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, την απεργία πείνας του Δημήτρ...

 
Σε δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star  αναφορικά με τη διαχείριση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα το 60,5% κρίνει θετικά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα, ενώ το 18,5% την κρίνει αρνητικά. Το 60% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το 17,3% θετικά.   



Το 69,8% ζητεί να μην γίνει δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό, ενώ το 15,5% ζητεί να υπάρξει κυβερνητική υποχώρηση. 

Οσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη το 59% κρίνει αρνητικά τη στάση της κυβέρνησης, ενώ το 30% την κρίνει θετικά. Το 56,5% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το 32,2% την κρίνει αρνητικά.

Σχετικά με την αξιολόγηση των χειρισμών της κυβέρνησης για την πανδημία και του εμβολιασμούς το 52% κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ το 44,8% απαντά πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

Το 58,3% των ερωτηθέντων δηλώνει πως στο θέμα των εμβολιασμών η κυβέρνηση τα πάει καλά. Στον αντίποδα το 33,7% κρίνει αρνητικά την κυβέρνηση ως προς το θέμα αυτό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση