GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ! 67χρονη πέθανε μόλις εμβολιάστηκε με Pfizer...

John Kapsimalis   ΗΠΑ: 67ΧΡΟΝΗ ΠΈΘΑΝΕ 24 ΏΡΕΣ ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ MFNA ΤΗΣ PFIZER! ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - Μια 67χρονη γυναίκα αντιστάθηκε σ...


John Kapsimalis

 
ΗΠΑ: 67ΧΡΟΝΗ ΠΈΘΑΝΕ 24 ΏΡΕΣ ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ MFNA ΤΗΣ PFIZER!

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ - Μια 67χρονη γυναίκα αντιστάθηκε στις πειραματικές δόσεις εμβολιασμού μέχρι που ο εργοδότης και οι φίλοι της την πίεσαν να το πάρει.
Η Sharon Beaudry έλαβε το πειραματικό εμβολιασμό mfNA της Pfizer το Σάββατο 13 Μαρτίου, σύμφωνα με την νύφη της, Tara McKenna-Bosse. Τα αποτελέσματα ήταν προφανώς άμεσα. Η Beaudry είχε διαβήτη τύπου 1 και ήταν ανοσοκατασταλμένη.
Ήταν ασυνήθιστα απών, και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά τη Δευτέρα. Η αστυνομία πηγε στο σπίτι της και την βρήκαν νεκρή.
Με φίλους σαν αυτούς, ποιος χρειάζεται εχθρούς.
Δεν είναι σαφές πού εργάστηκε η κα Beaudry. Αλλά οι λεγόμενοι φίλοι της, μαζί με τον εν λόγω εργοδότη, είναι υπεύθυνοι για το θάνατό της. Η Pfizer είναι επίσης υπεύθυνη. Όμως γνωρίζουμε όλοι καλά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν απόλυτη ασυλία στις φαρμακευτικές εταιρείες από κάθε ευθύνη.
Μην ακούτε κανέναν εκτός από εσάς. Αυτό το παγκόσμιο PSYOP είναι το πιο σουρεαλιστικό και θανατηφόρο πείραμα στην ανθρώπινη ιστορία. Ζούμε σε έναν κόσμο συνεχούς χειραγώγησης, υποτροπής και εξαπάτησης. Η αλήθεια είναι «θεωρία συνωμοσίας» και «παραπληροφόρηση». Τα ψέματα και η συγκατάθεση είναι δίκαια. Μείνετε προσεκτικοί, φίλοι και προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
https://thecovidblog.com/.../sharon-beaudry-67-year-old.../

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση