GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ! Εσκασε πάλι ..."τηλεοπτική μύτη" η Ελλη Στάη

Harris Kodopoulos   Εσκασε...."τηλεοπτική μύτη" η Ελλη Στάη, που προβλέπεται να είναι το επόμενο δημοσιογραφικό πουλέν του Κούλη...


Harris Kodopoulos 

Εσκασε...."τηλεοπτική μύτη" η Ελλη Στάη, που προβλέπεται να είναι το επόμενο δημοσιογραφικό πουλέν του Κούλη.
Επειδή την γνωρίζω και πολύ καλά, από πρώτο χέρι, σας λέω ότι μας φλόμωσε στις μπούρδες και τα ψέμματα.
Εχω πολλά για τη γούνα της (και έχει πολλές από τους 6 τέως συζύγους της, υπουργούς, τραπεζίτες, εφοπλιστές, δικηγόρους, οφθαλμιάτρους κά) σας λέω μια μικρή ιστορία.
Μας είπε πως με την αξία της μπήκε εκφωνήτρια ειδήσεων στην ΕΡΤ το 1982 (ξέχασε να πει πως κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ)....!!!
Πως μπήκε?
Η μητέρα της (μακαρίτισσα) Ρενέ Τσαρλαμπά ήταν το δεξί χέρι του αείμνηστου Σάκη Πεπονή, υπουργού Προεδρίας υπεύθυνου και για την ΕΡΤ.
Παράλληλα τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ ο αείμνηστος γενικός διευθυντής Δημήτρης Κατσίμης, δεσμός της Ελλης, που τον παντρεύτηκε και απέκτησε τον μοναδικό της γιο μαζί του (φωτογραφία).
Ετσι η Ελλη μας με εντολή Πεπονή και υλοποίηση Κατσίμη έγινε το τηλεοπτικό μας αστέρι.
Βέβαια η Ελλη από την κλαδική δημοσιογράφων του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και σε άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά η αδυναμία της είναι ο Κούλης και η ΝΔ με την οποία θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.
Αυτά προς παρόν.
Περισσότερα και πιο σπαρταριστά για τους γάμους της τον Λιβανό, δύο εφοπλιστές, τον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Παναγόπουλο κά προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση