GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! 61ΧΡΟΝΗ πήγε να κάνει το εμβόλιο και έφυγε τρέχοντας...

Ενα νέο σκηνικό κατά τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, συνέβη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσ...


Ενα νέο σκηνικό κατά τη διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, συνέβη το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες , μία 61χρονη γυναίκα που είπε ότι είναι γιατρός, πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου (με προγραμματισμένο ραντεβού), αλλά τη στιγμή του «τρυπήματος» φοβήθηκε ζήτησε από τη νοσηλεύτρια να το ακυρώσει και να της χορηγήσει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είχε φέρει μαζί από το σπίτι της!

Η νοσηλεύτρια αρνήθηκε. Τότε, η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο χέρι και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.

Ακολούθησαν σκηνές άπειρου κάλους με τη νοσηλεύτρια και την εφημερεύουσα γιατρό να τρέχουν πίσω από την -όπως αποδείχτηκε αναποφάσιστη για το αν θα κάνει εμβόλιο - πολίτη. Μάλιστα, η γιατρός κατάφερε με μία κυριολεκτική βουτιά μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, να αρπάξει τη σύριγγα από τη γυναίκα, ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός πάτησε γκάζι και το όχημα εξαφανίστηκε!
Η γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ το προσωπικό του εμβολιαστικού Κέντρου ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία διεξάγοντας έρευνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση