GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο (72χρονος) σύζυγος του Τομ Φορντ...

Αντιμέτωπος με βαρύ πένθος βρίσκεται ο σχεδιαστής Τομ Φορντ, μετά τον θάνατο του συζύγου του από μακρόχρονη νόσο.  Ο επί 35 χρόνια σύντροφος...


Αντιμέτωπος με βαρύ πένθος βρίσκεται ο σχεδιαστής Τομ Φορντ, μετά τον θάνατο του συζύγου του από μακρόχρονη νόσο. 

Ο επί 35 χρόνια σύντροφος του σχεδιαστή, δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, έχοντας στον πλευρό του τον Φορντ και τον 9χρονο γιο τους Τζακ.

Ο 60χρονος σχεδιαστής είχε γνωρίσει τον Μπάκλεϊ το 1986 σε ένα ασανσέρ. Εζησαν μαζί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και παντρεύτηκαν επίσημα το 2014, αμέσως μόλις νομιμοποιήθηκαν στις ΗΠΑ οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών. Το 1989, ο Μπάκλεϊ διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Παρά το γεγονός ότι η πρόγνωση ήταν εξαιρετικά δυσοίωνη, εκείνος κατάφερε να αφήσει πίσω την περιπέτεια της υγείας του και το ζευγάρι έζησε ευτυχισμένο. Το 2012, η ευτυχία τους πολλαπλασιάστηκε, όταν υποδέχτηκαν, μέσω παρένθετης μητέρας, τον γιο τους.

Η δημοσιογραφική καριέρα του Μπάκλεϊ ξεκίνησε το 1979 από το «New York Magazine», όμως σύντομα τον κέρδισε το ρεπορτάζ μόδας. Εργάστηκε σε πολλά διεθνούς φήμης περιοδικά, όπως τα «Women’s Wear Daily», «Vanity Fair», «Mirabella», «Vogue Ιταλίας», και «Vogue Hommes International», όπου υπήρξε αρχισυντάκτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση