GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ! Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τη ληστεία σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως...

Κι ενώ έχουν ήδη γίνει δέκα προσαγωγές από την αστυνομία, σε μια φωτογραφία - ντοκουμέντο  απεικονίζονται οι δύο δράστες λίγο πριν την ληστε...


Κι ενώ έχουν ήδη γίνει δέκα προσαγωγές από την αστυνομία, σε μια φωτογραφία - ντοκουμέντο  απεικονίζονται οι δύο δράστες λίγο πριν την ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης,  σε τράπεζα στην Μητροπόλεως, στην «καρδιά» της Αθήνας.

Στην εικόνα που παρουσίασε το  newsit φαίνονται οι ληστές να περιμένουν να βγουν από την τράπεζα. Και οι δύο φορούν βερμούδες, ενώ ο ένας φορά καπέλο, μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και γυαλιά μυωπίας.

Ο δεύτερος έχει κι ένα σακίδιο πλάτης, ενώ στην εικόνα δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατάφεραν να φύγουν με «λεία» 13.000 ευρώ.



Νωρίτερα, έγινε γνωστό -σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ- πως έγιναν δέκα προσαγωγές για την ληστεία στην τράπεζα. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Ταυτοποίηση»
Επιπρόσθετα, στην ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Live News  πρόκειται για γνώριμους των Αρχών. Ο ένας φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών, γνωστός για την αντιεξουσιαστική του δράση, κι ο έτερος ληστής γνωστός ποινικός, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.

Θυμίζουμε πως έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ και πιστόλι, οι δύο άνδρες αιφνιδίασαν τους πολίτες και τους υπαλλήλους της τράπεζας κι αφού τους ακινητοποίησαν, πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν με τα πόδια!

Εν τω μεταξύ, μάρτυρας που βρισκόταν στην τράπεζα την ώρα της ληστείας, όσο έμειναν στο υποκατάστημα οι ένοπλοι, είπε πως έβριζαν το πολιτικό σύστημα. «Γ@@μ τον Μητσοτάκη και αυτούς που σας κυβερνάνε» έλεγαν σύμφωνα με τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση