GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαβρόφ: Ο Βαρθολομαίος εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ...

Russian Embassy in Greece ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ: Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ, από εκείνους ...

Russian Embassy in Greece

ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ:
Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ, από εκείνους που... εργάζονται στο αμερικανικό έδαφος σε διαφορετικές κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοπιστωτικής.
Έτσι σχηματίστηκε η σχισματική "Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας". «Παραμέρισαν» εκείνους τους κληρικούς που αντιτάχθηκαν σε αυτό στην Ουκρανία, και διόρισαν τον δικό τους μητροπολίτη. Τώρα το κύριο μέλημα είναι να καταλάβουν την περιουσία της κανονικής Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (εκκλησίες, ενορίες).
Τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν παρόμοια αυτοκέφαλη αντί κανονική εκκλησία στη Λευκορωσία.
Στρίβουν τα χέρια των Εκκλησιών έτσι ώστε να αναγνωρίσουν τον σχισματικό Επιφάνιο, τον επικεφαλής της λεγόμενης "Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας". Οι ελληνικές εκκλησίες έκαναν αυτόν τον συμβιβασμό με τη συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση