GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ! ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ή ...κόκκινο κόκκαλο για τον σκύλο της Σμαράγδας Καρύδη;

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση στα social media με τον Γιάννη, τον σκύλο της Σμαράγδας Καρύδη. Συγκεκριμένα, όλα ξε...Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση στα social media με τον Γιάννη, τον σκύλο της Σμαράγδας Καρύδη.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός με τοποθέτηση προϊόντος και στο βάθος καθόταν ο σκύλος της και έπαιζε με ένα κόκκινο παιχνίδι.

Μπορεί το εν λόγω παιχνίδι να ήταν ένα πλαστικό κόκαλο, ωστόσο κάποιοι έκαναν λόγο πως πρόκειται για ένα “ερωτικό βοήθημα”. Μάλιστα, ο λογαριασμός Soula Glamorous “έριξε λάδι στη φωτιά”.Το απόγευμα της Πέμπτης, η Σμαράγδα Καρύδη θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση… δια στόματος Γιάννη

«ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. Γεια σας είμαι ο Γιαννης ο Οφίσιαλ. Είμαι σκύλος ως γνωστόν και χρησιμοποιώ για λίγο το λογαριασμό της κοπέλας που με υπηρετεί για να σας μιλήσω για κάτι που αφορά στα ζώα του είδους σας και με εντυπωσίασε.

Πριν από λίγες μέρες η κοπέλα ανέβασε μια φωτό που στο βάθος φαίνομαι κι εγώ να μασουλάω το κόκκαλο μου. Το γνωστό κόκκινο κόκκαλο μου που ποζάρω μ αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες, που κοιμάμαι δίπλα του, που όταν χτυπάει το κουδούνι το αρπάζω και τρέχω στην πόρτα για να παίξουμε με όποιον έρχεται, είτε είναι φίλος, είτε ντελιβεράς.Το παιχνίδι μου είναι να μου το πετάς μακρυά κι εγώ να το ξαναφέρνω πίσω. Συναρπαστικό.

Η φωτό ήταν εκεί για 4 μέρες και τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί μέχρι που ενα προφίλ που λέγεται @soulaglamorous υπαινίχθηκε αστειευόμενο ότι το κόκκαλο μου δεν ήταν το κόκκαλο μου αλλά δονητής.Κι από εκείνη την ώρα έγινε ο χαμός. Όλοι σχολιάζουν ότι μασάω έναν δονητή. Όλοι δηλαδή είδαν αλλιώς κάτι που τόσο καιρό έβλεπαν κανονικό επειδή κάποιος τους υπέδειξε πως θα το δουν.Το φώτισε κάποιος, κάπως αλλιώς, και όλη η αγέλη σας, υπάκουσε και το είδε με άλλα μάτια.Δεν ήξερα ότι κι εσείς υπακούτε τυφλά στην αγέλη. Μου είπαν ότι έτσι γίνεται στα σόσιαλ.Και μου εξήγησαν ότι τα σόσιαλ είναι όπως όταν εγώ κατουράω στο ίδιο δέντρο που πριν κατούρησε άλλος και μετά θα έρθει άλλος κι είναι σαν να κάνουμε όλοι λάικ στο ίδιο σημείο.Επίσης μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ο δονητής. Μου είπαν ότι είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Δηλαδή περίπου όπως αυτό που κάνω στα μαξιλάρια του καναπέ όταν δεν έχω κορίτσι. Δεν έχουμε πολλές διαφορές τελικά. Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ αν πίστευα ότι βλέπω κάποιον να μασάει έναν δονητή θα ήμουν πιο ευγενικός και διακριτικός, θα παρίστανα ότι δε το βλέπω και δε θα έκανα dog shaming.

Τα σέβη μου άνθρωποι.Θα χαρώ να τα ξαναπούμε.@yiannisofficial», έ
γραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σμαράγδα Καρύδη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση