GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ «LOCKDOWN» ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κυκλοφορίας (σε Κηφισό, Παραλιακή) μέχρι τις 08:00 το πρωί...

Προληπτικά μέτρα τύπου... lockdown ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης για την προστασία από τον Μπάλλο μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία...


Προληπτικά μέτρα τύπου... lockdown ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης για την προστασία από τον Μπάλλο μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία. 

Τα επικίνδυνα φαινόμενα αναμένεται όχι μόνο να συνεχιστούν τουλάχιστον έως και την Παρασκευή, αλλά και να επιδεινωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική (από τις 03:00 μέχρι τις 06:00), καθώς η εξασθένισή τους προβλέπεται από το απόγευμα και μετά.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει επίσης την Εύβοια και τη Χαλκιδική σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ  υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πληγούν νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, κυρίως η Σάμος και η Ικαρία.

Όπως ανακοίνωσε  ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό και την Παραλιακή από τη 01:00 μέχρι τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα ο Κηφισός θα είναι κλειστός από την Παραλιακή μέχρι τη Μεταμόρφωση και η Παραλιακή από τον Κηφισό μέχρι τη Βουλιαγμένης.
Δυνάμεις τόσο της Αστυνομίας όσο και του Στρατού θα αποκλείσουν την πρόσβαση στους πολίτες, και στα δύο ρεύματα.
Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε συνεννόηση με την Τροχαία.

Επίσης ενθαρρύνεται η τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις, ενώ κλειστές θα μείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες. Εξαιρούνται εκείνες που είναι αναγκαίες για τη διαχείριση του φαινομένου και οι υπηρεσίες ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση