GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΝΕΙΔΟΣ η διαφήμιση της ντροπής από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ...

Krikor Tsakitzian   Όνειδος για τη χώρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), που τόλμησε να προσβάλει με το ...


Krikor Tsakitzian 
Όνειδος για τη χώρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), που τόλμησε να προσβάλει με το χειρότερο τρόπο ένα ολόκληρο λαό όπως ο Αρμενικός, που στέκεται σταθερά χωρίς παρεκκλίσεις στο πλευρό των Ελλήνων, με οποιοδήποτε κόστος εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ο καθηγητής που βρίσκεται στο τιμόνι του οργανισμού, ο Γεώργιος Σκόδρας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, όχι μόνο αγνόησε τη στενή φιλία και την κοινή πορεία των δύο αυτών λαών, αλλά ταυτόχρονα βεβήλωσε τη μνήμη των χιλιάδων Αρμενίων που έπεσαν νεκροί στο πεδίο της μάχης, για την υπεράσπιση του Shushi στο Αρτσάχ ή αλλιώς Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Χιλιάδες νέοι άνθρωποι έπεσαν μαχόμενοι για τα ιδανικά τους, από τα πυρά των εισβολέων Αζέρων που επιβουλεύθηκαν τα ιερά Αρμενικά χώματα και με τη βοήθεια των Τούρκων, κατάφεραν να τα καταλάβουν. Οι Αζέροι εισβολείς βάφτισαν προκλητικά την Αρμενική περιοχή Shushi σε Susa και την χαρακτήρισαν Αζερική.
Ακριβώς ένα χρόνο από τη δραματική εξέλιξη του πολέμου, θέλησαν να προκαλέσουν τους Αρμένιους μέσα στην Ελλάδα, μιας και θεωρείται η μεγαλύτερη κοινότητα στη χώρα.
Βρήκαν διαθέσιμο το συγκεκριμένο κύριο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και του έδωσαν εντολή να διαφημίσουν τη λεία τους στα αστικά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, όχι για να έλξουν Έλληνες ή ξένους τουρίστες στην περιοχή του Ναγκόρνο Καρμπάχ, αλλά για να προκαλέσουν το Αρμενικό λόμπι στην Ελλάδα και να αποδείξουν ότι όλα στην εποχή που ζούμε έχουν την τιμή τους και εξαγοράζονται, όπως οι συνειδήσεις, ιδίως αν αυτές είναι ανύπαρκτες και τότε το τίμημα είναι ακόμα πιο χαμηλό.
Για μερικά Αζερικά πετροδόλαρα ο καθηγητής χτίζει τη δική του καριέρα στο πλευρό του δικτάτορα Αλίεφ.
Δεν μένει να πει ναι ακόμα κι όταν θα θελήσει να διαφημίσει στη χώρα μας τα Βαρώσια ο Τούρκος πρόεδρος του ψευδοκράτους της κατεχόμενης Κύπρου Μουσταφά Ακιντζί, πετώντας τους στα μούτρα μερικές Τουρκικές λίρες.
Δεν πρέπει να νιώθει και πολύ περήφανος για την επιλογή του ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Εάν νιώσει έστω και μια στάλα ντροπή για το γεγονός ότι κυκλοφορούν τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης ντυμένα με τη διαφήμιση των Αζέρων προκαλώντας τους Αρμένιους δείχνοντας την αλλαγή ακόμα και του ονόματος της ιστορικής περιοχής από Shushi σε Susa, τότε πρέπει να κατεβάσει σήμερα το βράδυ τις κατάπτυστες διαφημίσεις και να ξηλώσει από τη θέση του αυτό τον τύπο.
Αλλιώς είναι κι αυτός ίδιος μ’ εκείνον και να περιμένει την αντίδραση του Αρμενικού λαού, αλλά και των Ελλήνων που βρίσκονται στο πλευρό τους.Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση